flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд міста Києва оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

06 червня 2017, 17:16

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246, Господарський суд міста Києва оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»:

  1. Провідних спеціалістів відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) – 2 посади, з них: 1 посада – безстроково, 1 посада – строково.
  2. Секретарів судового засідання відділу забезпечення діяльності судових колегій – 2 посади строково.
  3. Спеціаліста відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) – 1 посада безстроково.

Наказ «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» від 01.06.2017 №37.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»  - провідного спеціаліста відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) Господарського суду міста Києва      (Додаток 1).

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»  - провідного спеціаліста відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) Господарського суду міста Києва      (Додаток 2).

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»  - секретарів судового засідання відділу забезпечення діяльності судових колегій Господарського суду міста Києва (Додаток 3).

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В»  - спеціаліста відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) Господарського суду міста Києва (Додаток 4).

 Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії Господарського суду міста Києва такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

2.1) особа, яка має інвалідність та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за наступною формою;

 Конкурсна комісія Господарського суду міста Києва проводить перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність встановленим законом вимогам у триденний строк з дня їх надходження та повідомляє кандидату про результати такої перевірки у той самий строк.

Кандидати, документи яких не відповідають встановленим вимогам, до конкурсу не допускаються, про що їм повідомляє конкурсна комісія.

Документи, подані кандидатами для участі у конкурсі, не повертаються і зберігаються разом з матеріалами проведення конкурсу у відділі управління персоналом та антикорупційного моніторингу Господарського суду міста Києва.

Перелік тестових питань затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби та Міністерства юстиції України від 06.05.2016 №97/1328/5.

На офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби у розділі «Тестування» розміщена коротка інструкція користувача з проходження тестування.

 За додатковою інформацією звертатись до відділу управління персоналом та антикорупційного моніторингу Господарського суду міста Києва за тел.: (044)278-84-88.