flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Боголюбова Геннадія Борисовича!

21 жовтня 2020, 14:09

До уваги Боголюбова Геннадія Борисовича!

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 20 жовтня 2020 року матеріали позовної заяви № 910/15738/20 за позовом Боголюбова Геннадія Борисовича до Кабінету Міністрів України та акціонерного товариства комерційного банку "Приватбанк" про визначення розміру статутного капіталу та визначення розміру частки акцій у статутному капіталі залишено без руху.

Враховуючи те, що отримана судом інформація про зареєстроване місце проживання Боголюбова Геннадія Борисовича не дає можливості встановити дійсну адресу місця проживання (перебування) цього відповідача, Господарський суд міста Києва відповідно до частини 10 статті 176 Господарського процесуального кодексу України повідомляє Боголюбова Геннадія Борисовича про те, що його позовна заява залишена без руху. В даній ухвалі зазначено недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення. 

Відповідно до частини 1 статті 9 Господарського процесуального кодексу України з метою дотримання права учасників справи та будь-яких осіб, які не є учасниками справи, на доступ до судових рішень у порядку, встановленому законом, ухвали суду у справі № 910/15738/20 оприлюднено в електронній формі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Прес-центр/ПОВІДОМЛЕННЯ учасникам справи» - «21» жовтня 2020 року.