flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Гагарінського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Севастополі Красільнікової Руслани Вікторівни» (м. Севастополь)

19 листопада 2019, 10:08

Повідомлення у справі № 910/11200/19

 

за позовом Публічного акціонерного товариства “Українська інноваційна компанія”

до 1) Товариства з обмеженою відповідальністю “Холдінг “Южний”

2) Петракової Людмили Олександрівни

3) Єпіфанова Анатолія Олександровича

4) Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Гагарінського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Севастополі Красільнікової Руслани Вікторівни

про визнання протиправними рішення та скасування реєстраційного запису

Суддя Полякова К.В.

 

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 19.11.2019 ухвалено продовжити строк підготовчого провадження на 30 днів; залучено до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Уповноважену особу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Укрінбанк» Дурдиєва Р.В.; відкладено підготовче судове засідання на 12.12.2019 о 11:45 год.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького 44-Б, зал судових засідань № 4.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» «19» листопада 2019 року.