flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ підприємство «Снабтрейдкомпані» ( м. Донецьк)

07 серпня 2019, 15:21

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю підприємство «Снабтрейдкомпані»

(83087, м. Донецьк, Куйбишевський р-н, вул.. Куйбишева, 129 б)

 

Повідомлення про відкриття провадження у  справі  № 910/9469/19

 

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 02.08.2019 у справі № 910/9469/19 за  позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Шляхове будівництво «Альтком» (04116, м. Київ, вул. Провіантська, 3) до  Публічного акціонерного товариства «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» (01001, м. Київ, провулок Шевченка, 12) про  визнання договору про внесення змін № 20-0112/3-3 до договору поруки № 15-94/19-109/13 від 29.11.2013 недійсним,  було відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, а також було ухвалено наступне:

  1. Призначити підготовче засідання у справі на 03.09.19 о 15:10 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал №  17 .Викликати для участі у засіданні представників учасників справи.
  2. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю підприємство «Снабтрейдкомпані» (83087, м. Донецьк, Куйбишевський р-н, вул.. Куйбишева, 129 б).
  3. Зобов’язати позивача направити третій особі копію позовної заяви з усіма додатками не пізніше двох днів з дня вручення копії даної ухвали, а докази такого направлення надати суду в строк до 24.08.2019.
  4. Зобов'язати позивача надати суду оригінали всіх документів по суті спору, доданих до позовної заяви (для огляду).
  5. Запропонувати відповідачу у строк протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження подати до суду відзив на позов у порядку, передбаченому статтею 178 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство; письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; докази направлення відзиву позивачу.
  6. Звернути увагу відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч.  2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч. ч. 3, 4 ст.  80 Господарського процесуального кодексу України).
  7. Запропонувати позивачу у строк не пізніше п’яти днів з моменту отримання відзиву від відповідача подати до суду відповідь на відзив; докази направлення відповіді на відзив відповідачу.
  8. Третій особі в строк до 02.09.2019 надати суду: письмові пояснення з викладенням своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти позову та відповідні докази; докази направлення пояснень з доданими до них документами на адреси позивача та відповідача.
  9. Всі заяви, клопотання, заперечення подати до суду в строк з дотриманням вимог до форми та змісту заяв з процесуальних питань, встановлених статтею 170 Господарського процесуального кодексу України.
  10. Запропонувати учасникам справи направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити відповідно до вимог, викладених у статті 60 Господарського процесуального кодексу України, та надати суду документи, що підтверджують повноваження представників.
  11. Повідомити учасників справи, що інформація по справі, яка розглядається, доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/.
  12. Згідно ч.2 ст.235 Господарського процесуального кодексу України дана ухвала набирає законної сили з моменту її підписання. Дана ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя Спичак О.М.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «07» серпня 2019 року