flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Савочкіна Романа Михайловича (вул. Менделєєва, 9, кв.24, м. Авдіївка, Донецька область, 86065); Бурбули Сергія Володимировича (83117, м. Донецьк, вул. Ляшенко,9, кв.24); Калініченко Олени Олександрівни (Донецька область, м. Макіївка, вул. Леніна

20 червня 2017, 11:05

Відповідно до пункту 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 N 01-06/1290/14 Про Закон України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) - інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

 

За позовом                                       Красотіної Олени Миколаївни

до                                           Бурбули Сергія Володимировича                    

                Савочкіна Романа Михайловича                     

            товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “КУБ”

третя особа 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача                                                                 товариство з обмеженою відповідальністю “Фінаста”

третя особа 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача                                                                 приватне акціонерне товариство “Експериментальне проектно-                                                                   конструкторське технологічне бюро “Будпластик”

третя особа 3, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача 1, відповідача 2                       Солодаренко Тетяна Петрівна

третя особа 4, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача 1, відповідача 2                       Рогулін Сергій Леонідович

про                                         визнання права власності та зобов'язання вчинити дії

 

Враховуючи викладене, повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 15.05.2017 по справі № 910/24430/15 відкладено розгляд справи до 03.07.2017 о 10:50, засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал №  23 .

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «20» червня 2017 року.