flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Новинського Вадима Владиславовича (м. Маріуполь)

27 березня 2024, 10:54

До уваги Новинського Вадима Владиславовича (м. Маріуполь)

Справа № 910/14819/23

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Ейркрафт Груп”

до Міністерства юстиції України

за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Компанії “Smart Investments (CY) Ltd”, Софоклеуса Андреаса, Алківіадус Константіни, Іона Елени, Софоклеус Харули, Лукаїду Афродіте, Новинського Вадима Владиславовича

за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Служби безпеки України

про визнання незаконним та скасування наказу, скасування реєстраційної дії, зобов’язання вчинити певні дії

Повідомляємо

про те, що рішенням Господарського суду міста Києва від 13.03.2024 у справі №910/14819/23 в позові було відмовлено, витрати по сплаті судового збору за подання позовної заяви в розмірі 8 052,00 грн покладено на позивача.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до суду апеляційної інстанції протягом двадцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повне рішення складено 22.03.2024

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Повідомлення для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» – «27» березня 2024 року.

Суддя О.В. Нечай