flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом достроково частково припинено дію свідоцтва на знак для товарів та послуг "ИДЕАЛЬНЫЙ МУЖ", яке належить компанії “Брокард Парфумс ГмбХ” (Brocard Parfums GmbH).

14 лютого 2014, 13:03
Компанія “Герлен Сосьєте Анонім” (Guerlain Societe Anonyme) (Париж, Франція) звернулася до Господарського суду міста Києва з позовом до Державної служби інтелектуальної власності України   та  Компанії “Брокард Парфумс ГмбХ” (Brocard Parfums GmbH) (Берлін, Німеччина) про дострокове часткове припинення дії свідоцтва України на знак для товарів і послуг "ИДЕАЛЬНЫЙ МУЖ" для товарів 3 класу Міжнародної класифікації товарів і послуг, внесення відповідної інформації у Державний реєстр свідоцтв України на знаки для товарів і послуг та здійснення публікації про це в офіційному бюлетені “Промислова власність”.

 

Рішенням господарського суду міста Києва від 27.01.2014 р. позов задоволено повністю у зв’язку з невикористанням Компанією “Брокард Парфумс ГмбХ” (Brocard Parfums GmbH) знаку для товарів та послуг “ИДЕАЛЬНЫЙ МУЖ” за свідоцтвом України №61446 на території України щодо товарів 3 класу МКТП протягом трьох років до моменту подачі позову.