flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд міста Києва стягнув з Приватного підприємства "РЕЛАКС-ГРУП" компенсацію за порушення майнових авторських прав у розмірі 12 180, 00 грн.

14 лютого 2014, 13:02
Приватною організацією "Організація колективного управління авторськими і суміжними правами" в інтересах Приватного підприємства "Світова музика" звернулося до господарського суду міста Києва з позовом до Приватного підприємства "РЕЛАКС-ГРУП" про виплату компенсації в зв’язку із порушенням майнових прав суб’єкта авторського права в сумі 68 820,00 грн., що полягало у публічному використанні за відсутності правових підстав творів "It’s my life” (автори: Bon Jovi, Sambora&Sandberg), “Mission impossible theme” (автор: Lalo Schifrin), “Girl” (автори: McCartney/Lennon) у приміщенні кафе “Бель-Вю”, яке знаходиться по вул. Саксаганського, 7 у м. Києві, майнові авторські права на які належать ПП "Світова музика".
Господарський суд міста Києва, керуючись принципами справедливості, добросовісності, розумності та з урахуванням систематичності вчинення порушень, їх обсягу, кількості неправомірно використаних об’єктів, своїм рішенням від 22.01.2014 р. задовольнив позов частково, а саме стягнув з відповідача компенсацію за такі неправомірні дії у сумі 12 180,00 грн., тобто у розмірі 10 мінімальних заробітних плат.